Select Page

Review: Vincent van der Voort 90%

Review: Vincent van der Voort 90%

Vincent van der Voort pijlen: de snelste pijlen ter wereld

Je kent het wel, je bent een lekker setje aan het smijten op het dartbord en voor de zoveelste keer gooi je een Robin Hood dwars door de shaft van je pijl heen. Stuk! Nadat dit mij voor de honderdste keer gebeurde was ik er klaar mee. Er moest en zou iets veranderen. Tijd voor nieuwe pijlen. Maar dan begint het lastigste, wat voor pijlen heb ik nou eigenlijk nodig?! Hoe lang moeten ze zijn, welk gewicht moet ik kiezen, wat is het verschil tussen de diverse soorten flights? Er zijn enorm veel verschillende dartpijlen en hierdoor bleven deze vragen maar door mijn hoofd spoken.

Ik had richting nodig en ineens drong tot mij door waar ik dit kon vinden. Mijn idool kon mij helpen!

Vincent van der Voort. Vinnie. The fastest darter alive.

Hoezo kom ik hier nu pas op?! Mijn grote held dart al jaren met een knap staaltje pijlen en deze waren nog te koop ook! Zo snel als ik kon kroop ik achter mijn pc en typte ik bliksemsnel de term “vincent van der voort dartpijlen” in. Google liet mij niet in de steek en voor je het wist was mijn bankpas tevoorschijn getoverd en tikte ik een fiks bedrag af voor mijn nieuwe 3 beste vrienden. Maar kunnen deze pijlen mijn dart-game uppen? Dat zal ik vertellen; JA!

Het verschil van een goede pijl

Binnen een paar werkdagen kwamen ze binnen en het duurde niet lang voordat ze uit de verpakking waren gerukt. Ik herinner me de eerste worp nog alsof het gisteren was. Als een verlengstuk van mijzelf gooide ik de felblauwe raket op het dartbord af. Wat een ongekend verschil met mijn oude dartpijlen. Gewichtloos, zwevend en pure perfectie.

De Vincent van der Voort pijlen riepen gevoelens in mij op die moeilijk te beschrijven waren. Ik heb op die dag meer dan 5 keer mijn eigen persoonlijke record gebroken. Darten is nooit meer hetzelfde geweest voor mij. Vincent van der Voort heeft, voor de zoveelste keer, mijn lever veranderd.

Als ik deze pijlen een cijfer moest geven dan gaf ik ze een 11 van de 10. Regels tellen niet voor onze kale blauwe vriend. Het enige nadeel van deze tungsten pijlen is dat je handen er nogal koud van worden maar dat draagt wel bij aan de algemene ervaring. Vincent, bedankt!!

Vincent van der Voort 90% dartpijlen kopen?

Enthousiast geworden na het lezen van deze review? Dat begrijpen we! De pijlen kan je gemakkelijk en snel kopen via: deze link.

Vincent van der Voort 90% dartpijlen kopen

Vincent van der Voort walk on

About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *