Select Page

Review: Winmau blade 6

Review: Winmau blade 6

Het Winmau Blade 6 dartbord is te verkrijgen in drie varianten, namelijk: regulier, dual en triple core. Tijdens onze review hebben wij gebruik gemaakt van het reguliere dartbord. Dit omdat deze het meest verkocht wordt aan de beginnende darter. Het biedt namelijk een dartbord van uitermate hoge kwaliteit voor een zeer toegankelijke prijs. Combineer dit met het rota-lock systeem van winmau en je hebt een dartbord waar er maar weinig tegen op kunnen!

Rota lock systeem

Het Rota Lock systeem van winmau zorgt er voor dat je dartbord altijd goed op zijn plek blijft hangen. Ook wanneer je je pijlen uit het bord haalt zal het bord niet snel gaan draaien. Een groot voordeel ten opzichte van borden die niet beschikken over deze functionaliteit zoals bijvoorbeeld de Bull’s advantage 5.01 die wij ook getest hebben. Je ziet hierbij namelijk dat deze vaak snel gaan draaien tijdens het spelen, waardoor je contstant je waterpas erbij moet pakken.

Blade 6 wire technology

De kwaliteit tijdens het darten is bij dit dartbord erg hoog. Zo blijven je pijlen vrijwel altijd goed in het bord zitten, zonder dat je overdreven hard hoeft te gooien. Ook is de wiring erg dun, wat bouncers voorkomt. Waar de blade 5 nog een vrije dikke rand had bij de bull, is dit bij de blade 6 enorm verbeterd! Naast dat de wiring dun is heeft deze ook een afgeronde hoek van 60 graden. Hierdoor bounced je pijl eerder het scorende vlak in, dan de grond op. Dit verschil merk je pas echt wanneer je op een bord speelt wat dit niet heeft.

Winmau blade 6 dartbord kopen

About The Author

1 Comment

  1. Rob

    Menig maal van de blade 6 gebruik gemaakt. Mijn pijlen blijven hier goed strak in zitten (en vallen er dus niet uit!) ook zonder hard te gooien.

    Reply

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *